Participació de l’equip EDO-UdL al proper XVII Congrés CIOIE a Oviedo

Participació de l’equip EDO-UdL al proper XVII Congrés CIOIE a Oviedo

Els membres de l’equip EDO-UdL Dra. Isabel del Arco, Dr. Òscar Flores, Dra. Anabel Ramos i el professor Aleix Olondriz assistiran al XVII congrés CIOIE que se celebrarà a Oviedo entre els dies 8, 9 i 10 de novembre de 2023.

El Congrés Internacional d’Organització d’Instituciones Educatives (CIOIE) manté la tradició de convocar periòdicament a docents i investigadors universitaris, directius i gestors, responsables de polítiques educatives, assessors d’organitzacions, especialistes i estudiosos d’aspectes relacionats amb les temàtiques que es tracten, donada la seva repercussió sobre l’educació formal, informal i no formal.

En la 1a sessió del dimecres 8, de 12:15 a 13:45h, els membres de l’equip EDO-UdL presentaran el seu simposi al Palau de Congressos (Sala de Cristal), coordinat per Isabel del Arco, sota el títol “El poder de las organizaciones saludables en una sociedad digitalizada: de la teoría a la
acción.”, que s’ha realitzat conjuntament entre els membres d’EDO-UdL i Pilar Rogé Montagut, de l’Escola Mare de Déu del Carme d’Alcoletge.

En aquest enllaç, us deixem el programa del CIOIE.

També us compartim la web oficial del CIOIE 2023: https://www.cioie2023.org/es/

About the author

Aleix Olondriz administrator

Translate »